Hollands kleinbrood


Ons kleinbrood wordt gebakken volgens ambachtelijk recept op een traditionele verwerkingswijze, het geen resulteert in een broodje dat langer vers blijft en smakelijker is. Wij bakken op traditionele wijzen op echte bakkersbakplaten.

Het assortiment bestaat uit kadetten wit en bruin, puntjes wit en bruin, sesam kadetten, casinobroden wit en bruin en krentenbollen.

VERPAKKING

De ronde broodjes en de puntjes zijn per 4*8 verpakt en de horeca puntjes per 4*6.

BEREIDING

Laat de broodjes in de doos vanuit diepvries minimaal 12 uren voor consumptie bij kamertemperatuur (niet in de koeling) ontdooien.

HOUDBAARHEID

Na ontdooien zijn de broodjes nog drie dagen houdbaar bij kamertemperatuur, doch adviseren wij de broodjes na het ontdooien zo spoedig mogelijk te consumeren.

BEWAARADVIES

Broodjes in een gesloten doos in de vriezer bewaren. Broodjes in de vriezer niet voor de verdamper, op de vloer of strak tegen de buitenwand plaatsen. Onbelegde broodjes na ontdooien NIET in de koeling bewaren. Na openen van de folie verpakking, deze goed sluiten. Na ontdooien niet meer invriezen.